Projekti i Forum Syd-it

Ngritja e nivelit te arsimit te vajzave te komunitetit Rom, Ashkali dhe Egjiptase ne shoqerine kosovare ne Komunen e Gjilanit

Shkarko PDF

Arkiv

Video

  • Thumbnail
  • Thumbnail
  • Thumbnail