Rrjeti i organizatave të Grave Rome, Ashkali dhe Egjiptase të Kosovës
The Network of Roma, Ashkali and Egyptian Women Organizations of Kosovo
E kosovake Romane, Ashkaliengre thaj Egipqanengre Djuvlengro Organisacierngri Kedin

Aenean malesuada mi at neque varius pretium. Pellentesque mattis lectus pellentesque.

Të tjerë për ne

Vivamus vel urna nibh, id consequat risus. Cras fermentum massa non augue auctor aliquet. Etiam fermentum imperdiet turpis, in sollicitudin est ullamcorper a. Donec eget libero ac lorem varius porta. Proin ornare est sit amet erat tincidunt ac hendrerit odio eleifend. Integer vulputate magna feugiat tortor facilisis ultricies. Praesent tincidunt magna justo, quis adipiscing massa. Nam viverra, sapien vel sodales congue, lorem orci sollicitudin massa, sed pharetra tortor lorem sit amet felis. Praesent in facilisis justo. Aenean posuere tortor aliquam arcu laoreet rhoncus. Sed dictum, sem quis aliquam feugiat, dui elit dapibus mauris, at tincidunt risus nisi porttitor diam. Mauris eget libero dignissim sapien luctus porta. Curabitur sit amet urna dolor. Proin consequat dui eu magna tempor convallis. Maecenas ac euismod est. Curabitur gravida congue nibh id aliquet.

Aenean malesuada mi at neque varius pretium. Pellentesque mattis lectus pellentesque neque lobortis tempus. Vestibulum pulvinar risus et lorem rhoncus dapibus. Nulla eget augue in lorem adipiscing euismod sit amet vitae velit. Nunc vitae metus quis mauris luctus ornare vel sed mi. Nullam viverra lobortis velit nec vehicula. Etiam posuere odio nisi. Morbi libero turpis, tristique sit amet laoreet sed, mollis suscipit ipsum.

Find us:


web site:
www.rrograek.org
email: info@rrograek.org
Tel: 038 / 735 - 991

Takimi në Gjakovë RROGRAEK me përfaqësuesit e të rinjve

Më 31 Gusht 2018, RROGRAEK-u së bashku me përfaqësuesit e grupit të të rinjve për avokim nga komuna e Gjakovës, mbajtën një takim lidhur me situatën e dhunës në familje tek komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian në komunën e Gjakovës. Takimi u mbajt në zyrat e “OJQ Prosperiteti”. Të pranishëm ishin tre përfaqësues nga mekanizmat relevant për trajtimin e rasteve të dhunës në familje, Z. Kristë Gjokaj - përfaqësues i Policisë, Z. Agim Pula – Mbrojtës i Viktimave dhe Znj. Sakibe Doli – përfaqësuese e strehimores për viktimat e dhunës në familje në komunën e…